top of page

Acerca de

Digital kurs, 5 tillfällen
Ny start i sept 2022

 

Intresseanmäl redan nu för info när det är dags.

Är du igenom utmattningens akuta fas och längtar efter att börja träna igen? Hur gör man när viljan finns men kroppen protesterar och knoppen är full med gröt och oro? När man vet att träning är medicin men medicinen ger känslan av att vara sjuk eller bakfull? När man älskar träning men inte förmår?

Efter att ha coachat människor att komma igång efter utmattning under flera år och skrivit en del om träning kopplat till stress och press har jag förstått att det finns ett behov av en brygga mellan sjuk- och friskvård. Därför skapade jag Träning efter utmattning som digital kurs! Jag tror nämligen bestämt att delade erfarenheter är läkande i sig.

Ur innehållet:

Fysiologiska förklaringar.

Samhällets roll kontra det personliga ansvaret.

Strategier för att börja ”lita på tröttheten” i samband med träning.

Hur hantera pulsen när den sticker iväg?

Styrketräning och konditionsträning.

Yrsel och träning.

Hur tänka med progression.

Mat & sömn.

Rädslor och farhågor om framtida träning.

 

+ de ämnen och frågor ni bidrar med!

Upplägg:

Du loggar in på länken på avsatt tid. Ca 30 min föreläsning (som bandas och läggs upp i forumet om du missar en gång eller vill se igen). Sedan ca 30 min för praktiska övningar, frågor och samtal.

Mellan våra gånger har du tillgång till forumet där ni kan samtala, ta del av publicerat material, verktyg och där jag svarar på frågor.

17963648512452357.jpg

Elin Bjärkstedt:  Jag är fysioterapeut och personlig tränare. Till vardags driver jag Personligare träning & Fysioterapi på Lagret Södermalm i Stockholm. Efter att ha svarat på många frågor om träning efter utmattning via sociala medier och i mitt dagliga arbete bestämde jag mig för att göra en digital kurs. Delade erfarenheter är i sig läkande.

 

Torsdagar 17:30-18:30

Start i septemeber

5 tillfällen

 

Pris 1895 ink moms

(Avdragsgillt som friskvårdsbidrag för ditt företag eller din arbetsgivare)

46501938_10161185149345046_1642836170519871488_n.jpg

Träning efter utmattning

Intresseanmälan

Tack för din anmälan!

När du gjort din slutgiltiga anmälan får du inom några dagar, förutom en faktura, information om hur du skapar en inloggning och ett lösenord till vårt Forum. 

Forumet är vårt klassrum, vår träningssal och vårt häng-ställe. Vi ses live-digitalt på kurstiden och där i mellan kan du ställa frågor och ta del av det publicerade materialet.

bottom of page