top of page

Bloggen är död. Leve bloggen!

Att vara en introvert- extrovert personlighet är ibland lite knepigt i kombination med att också drivas av en lust till att dela med sig av sin erfarenhet och kunskap. Jag vill podda, göra tv och föreläsa, och gärna stå på någon barrikad och tycka saker ganska högljutt. Kanske med ett plakat. Efteråt vill jag ligga i min säng och läsa deckare och titta på skatorna utanför fönstret och inte ha kontakt med någon.


Innan du hemmadiognastiserar mig med någon psykisk obalans sätter jag ner foten. Nope, nej! Däremot är jag en kvinna i mina bästa år som lärt mig (den hårda vägen) att disponera energierna. Att härja runt offentligt kostar OCH ger! Det vet alla som firat en jämn födelsedag - hur matt man blir av att vara i centrum för en kväll.


Det finns egentligen två saker som tar lika mycket energi som det ger och därför är arbete jag gärna bokar in och har som min kärnverksamhet. Det första är att vara personlig tränare, att jobba en till en. I det mötet finns energibalans.


Det andra är att skriva. Det är så lustfyllt och lagom utmanande. Det är härligt att formulera tanken klart och under lite längre tid än det tar att göra ett inlägg i snabbare sociala medier.

Under många år hade jag bloggen "Muskler & Makaroner" och nu gör jag det igen under "Personligare träning". I bloggformatet kan jag vara helt fri. Kort eller långt, seriöst eller flamsigt.
Hoppas du vill hänga med.

7 views0 comments

Comments


bottom of page